Loading...

Sortiranje paradajza po težini

Proizvodi

Mašine za sortiranje - Sortiranje paradajza po težini

Sortiranje paradajza po težini
Sortiranje paradajza po težini
Sortiranje paradajza po težini
Sortiranje paradajza po težini

UNI_ONE je elektronski kalibrator idealan za sve proizvođače voća i povrća manjih I srednjih proizvodnih kapaciteta, sa veoma zahvalnim tehnološkim rešenjima.

TEHNOLOGIJA: Transportni sistem ‘čašica’ vrši selekciju po težini. Program selekcije podešen je na mikrokomjuteru (MIC) koji je veoma jednostavan za upotrebu. Klasiranje plodova je veoma precizno, uz minimalna odstupanja od ± 1 gram.

DELIKATNOST: Svesni da Vaši plodovi zahtevaju najveći stepen pažnje, napravili smo veoma mekane i delikatne postepene izlaze, koji sprečavaju iznenadna iskakanja plodova što garantuje maksimalnu nežnost zapakovanom proizvodu. Kalibrisani plodovi preuzimaju se na stolovima za pakovanje.

Svi izlazi plodova na stolove za pakovanje se podešavaju po visini.

UNIVERZALNOST: UNI_ONE© može da kalibrira veoma širok spektar voća i povrća kao što su na primer: jabuke, pojedine vrste kruške, breskve, nekatarine, kajsije, paradajz…

EKONOMIČNOST: veoma niski troškovi održavanja zahvaljujući jednostavnošću tehnologije. Primenom kalibratora Uni_One znatno se smanjuju troškovi pakovanja u odnosu na selekciju I pakovanje sa ručnom radnom snagom, a dobija se puno bolja ujednačenost plodova što garantuje bolju prodaju na tržištu.