Loading...

O nama

Sortiranje kajsije - Panonska INT
O nama

Ko je Panonska INT d.o.o?

Panonska Int d.o.o. je firma koja je osnovana 2013 godine i koja spajanjem svetskih poznatih dobavljača želi da približi trendove i proizvode namenjenim procesima koji nastupaju ’nakon berbe’. Asortiman proizvoda orijentisan je na voćarske i povrtarske proizvode.

Sedište firme sa svojim skladištem je u Futogu, odakle nastojimo da svakom kupcu u najkraćem roku dostavimo neophodan proizvod kako bi nesmetano mogao da obavlja svoj proizvodni proces.

Panonska Int zajedno sa svojim dobavljačima, svakodnevno prati zbivanja na tržištu, kako bi mogli adekvatno i promptno odgovoriti na sve zahteve i razviti zajedničkim snagama potencijal koji tržište Srbije i Zapadni Balkan ima.

Kvalitetna ambalaža

Inovativna rešenja

Konkurentne cene

Podrška 24/7

Širok asortiman proizvoda

Pouzdanost i efikasnost isporuke

Kontakt
Zašto izabrati baš nas?

Poslovanje firme

Panonska Int. je organizovana na najracionalniji način u svim segmentima svoga poslovanja. Uravnotežen odnos iskusnih stručnjaka poljoprivrednih inženjera-specijalista,mladih ekonomista i iskusnih i priznatih dobavljača.

Skup ljudi koji su u svakom segmentu poslovanja firme jednako važni i koji su u isto vreme i savetnici jel njihovo iskustvo u pojedinačnim sektorima je od velike važnosti.

Iz okvira generalne delatnosti proizvodnje voća i povrća posebno razvijamo dve delatnosti:
-Tehnologije, oprema i linije za pakovanje svežeg voća i povrća
-Ambalaža za pakovanje voća i povrća

Sortiranje breskve - Masine za sortiranje - Panonska INT Sortiranje tresanja - Masine za sortiranje - Panonska INT