Loading...

Sortiranje paprike

Proizvodi

Mašine za sortiranje - Sortiranje paprike

Sortiranje paprike
Sortiranje paprike
Sortiranje paprike

Ovde smo ispred jednog ploda koji u svojim sortama ima toliko raznoličnosti i koji se predstavlja na tržištu sa formama koje su nepravilnog oblika. Veoma komplikovano sortiranje ovakvih plodova smo rešili na razne načine koristeći tehnologiju u zavisnosti od forme proizvoda.

Glavni cilj nam je bio da odgovorimo na zahteve naših proizvođača koji su želeli da odvoje po kalibru i po potrebi, po boji proizvoda. Selektovanje paprike po kalibrima, veličinama I težinama uz pomoć elektronskih kalibratora je omogućio takođe da se proizvod selekcionira po boji i samim tim da damo veoma jasnu podelu po kalibru.

Sa sistemom UNI ONE LF Jolly možemo odgovoriti na više potreba ljudima koji proizvode i prodaju ovaj proizvod. Linije koje su određene za papriku, od istresanja gajbi ili boks paleta, preko četkanja i pranja, do kalibraže i podeli po boji, do njihove konfekcije, mogu isto tako biti korištene i za kalibriranje paradajza i ostalih plodova koji su sličnog oblika. Takodje kao kod svih kalibratora, znatno se umanjuje cena ljudske radne snage.