Loading...

Sortiranje mandarina

Proizvodi

Mašine za sortiranje - Sortiranje mandarina

Sortiranje mandarina
Sortiranje mandarina
Sortiranje mandarina

Mandarine i klementine zahtevu veoma ozbiljan pristup sortiranju. Za ovaj specifičan proizvod, potvrdili smo našu sklonost ka razvijanju inovativnih tehnologija i usluga koje pružamo našim klijentima, omogućavajući im da maksimalno povećaju kvalitet isporuka kroz tehnologije koje su projektovane i ostvarene namenski za ovakvu vrstu voća.

Za ovakvu vrstu agruma, naše tehnologije dozvoljavaju da se ostvare visoki ciljevi uz pomoć krajnje delikatne obrade i visokih potencijala. Ovakva vrsta obrade je isključivo moguća jel su u izradi kalibratora korišteni visokokvalitetni materijali od transportnog sistema do osnova izrade naših kalibratora.

Na linijama za klementine i mandarine treba istaći potrebu za klasiranjem po spoljašnjem i unutrašnjem kvalitetu koja je na najvecim nivoima jel naše linije su dostigle da se sortiranje obavlja ne samo po kalibru, nego i po slasti, boji, spoljašnjem i unutrašnjem kvalitetu kako bi se eliminisali svi plodovi koji nemaju odlike prve klase. Ovakva vrsta klasiranja dozvoljava da proizvođač na tržište ponudi samo najbolje plodove najzahtevnijim kupcima.

Tehnologija koju smo razvili je krajnjefleksibilna i u isto vreme moze da sortira kako mandarinu, tako i klementu i svo ostalo voće koje je oblog izgleda kao što mogu biti pojedine vrste narandži, limuna, kiwija, jabuka, šljive, kajsije itd.

Kalibratori koji su korišteni za sortiranje, Unical 300 i Unica 600 dozvoljavaju da se voće sortira krajnje efikasno i pouzdano i da zadovolji zahtevima najkomplikovanijih tržišta.