Loading...

Sortiranje borovnica

Proizvodi

Mašine za sortiranje - Sortiranje borovnica

Sortiranje borovnica
Sortiranje borovnica
Sortiranje borovnica
Sortiranje borovnica

UNITEC-ove linije, opremljene sistemima Blueberri Vision 3 i UNIQ Blueberry, omogućavaju selekciju plodova spoljašnjeg i unutrašnjeg kvaliteta dok u potpunosti čuvaju integritet svakog ploda.

Blueberri Vision 2 vam omogućava da tržištu ponudite proizvod koji će biti doslednog kvaliteta tokom dužeg vremena i homogenog izgleda I kvaliteta u svakom pakovanju.

Blueberri Vision 3 za sortiranje spoljašnjeg kvaliteta borovnice je u stanju da kombinuje veoma visoku produktivnost, maksimalnu pouzdanost u klasifikaciji i efikasnost i delikatnost u tretmanu plodova kao nikada do sada.

UNITEC linije koje su opremljene UNIQ Blueberry sistemom su u stanju da klasifikuju po unutrašnjem kvalitetu pojedinačnog ploda.

Naša firma je uvek uz vas. Zajedno sa vama, razvijamo najuspešnije moguće projekte kako bi vaše poslovanje učinilo još profitabilnijim: da biste fazu obrade učinili efikasnijom ili da biste kreirali kompletne linije naši stručnjaci su tu da vama budu na usluzi I da pronađu zajedno sa vama rešenje koje je najbolje za vaše potrebe.

Lider smo na srpskom tržištu sortiranja borovnica. Našim klijentima koji plasiraju borovnica na zahtevna svetska tržišta, potrebna je vrhunska tehnologija sortiranja borovnica, pouzdani i uvek dostupan servis, i mi to pružamo.