Loading...

Sistemi za pakovanje

Proizvodi

Mašine za pakovanje - Sistemi za pakovanje

Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje
Sistemi za pakovanje

Mašine za pakovanje voća i povrća.

Uživamo u radu sa raznim proizvodima, ali iskustvo nas je dovelo do toga da postanemo specijalisti u poljoprivrednom sektoru.

Sada smo referenca među proizvođačima jabuka, šljiva, borovnica i trešanja; zahvaljujući kvalitetu našeg rada, prilagođenom dizajnu i kontinuiranim inovacijama i razvoju za delikatno očuvanje bilo kog proizvoda.

Danas se pojavljuje sve veća potreba da se tržištu nude manja pakovanja voća i povrća. Krajnji kupci menjajući svoje navike uslovili su ceo sektor svežeg voća I povća da krene da se prilagođava na mala pakovanja počev od gramskih posudica do dva, tri kilograma, u zavisnosti od vrste proizvoda. Ambalažu za pakovanje treba prilagoditi svakom proizvodu kako bi se maksimalno zadržao njegov kvalitet i kako bi se što bolje prilagodili zahtevima tržišta.

Konačni finansijski efekti proizvodnje u velikoj meri zavise o načinu i vrsti pakovanja. Trend zadnje decenije je okrenut sve vise ka savremeno i adekvatno pakovanju svežeg voća i povrća pre svega u mala pakovanja gde se inače postiže najbolja cena. Kod toga je važno poznavanje osnovnih biohemijskih procesa u voću i karakteristika pojedinih vrsta ambalaže.

Linije I sistemi za pakovanje voća I povrća su podjednako zahtevni I potrebni kao I sortirke. U zavisnosti od kapaciteta I asortimana krajnjeg pakovanja, određuju se vertikalne ili horizontalne pakerice.

Svakom projektu se pristupa individualno I svaka pakerica je rađena po meri kupca. Veoma često ćemo morati da postavimo zaista dosta pitanja kako bismo iskrojili najbolje rešenje za vaše potrebe.

Ono što je svrsishodno sistemima za pakovanje je da ni jedan sistem nije isti. Možemo reći da im je jedina zajednička stvar da svi mogu, ali I ne moraju da sadrže elemente:

Istresanje plodova, predsortiranje plodova, čišćenje od nečistoća koja stižu sa polja, pojasevi za transport, vage, automatski držači posudica, zatvaranje posudica, provere težine, metal detektori, etiketirke, rotacioni sto za slaganje proizvoda..

Ono što je sigurno identično za sva naša rešenja za pakovanje je da su naše sve mašine veoma prilagodive promeni ambalaže I da sa minimalnim ulaganjima možete ispratiti zahteve potrošača I pakovati kako u kartonsku tako I u plastičnu ambalažu.