Loading...

Obeležavanje

Proizvodi

Mašine za pakovanje - Obeležavanje

Etiketirka

Etiketirka je integrisana u završni proces linije za pakovanje na pokretnoj traci. Označava pakete u različitim formatima (vreće, čaše, posudice, kantice), kroz robusnu šasiju od nerđajućeg čelika. Kao i druga naša rešenja, etiketirka je prilagođena potrebama kupaca.
KONTROLA TEŽINE – Check weighter

Mašina je dizajnirana za dodatnu proveru i kontrolu proizvoda koji su upakovani. Cilj je da odbaci sve one proizvode koji ne ispunjavaju unapred utvrđene specifikacije težine. Korišćenjem ove mašine povećava se kvalitet gotovog proizvoda i balansiraju ulaganja naših klijenata. Naše rešenje ima pokretnu traku koja uvodi, meri i isporučuje pakete, opremljena trofaznim motorom sa IP-65 zaštitom.
METAL DETEKTOR

Ovo rešenje je integrisano u kompletnu liniju za pakovanje kako bi se identifikovalo prisustvo metalne kontaminacije u proizvodima, garantujući da su eliminisani sa proizvodne linije i da ne stignu do potrošača.Kao i druga rešenja, detektor metala je automatizovan kako bi se postigla optimizacija, uklanjanje bilo kakvog kontaminiranog proizvoda, zaustavljanje linije i upozoravanje operatera na njegovu detekciju.
Rotirajući sto za pakovanje

Rotirajući sto služi za prihvat zapakovanih plodova koji su na izlazu iz mašine. Kako bi gotov proizvod bio adekvatno približen radniku koji naknadno proizvod pakuje u kutije, rotirajući sto služi kao buffer između mašine I radnika. Veoma svestran se može pronaći u svakoj idustriji – od voćarske do mesne.
Obim stola: 120cm (standardni proizvod)
Obim stola 150cm (po narudžbi)
Sto je izrađen od INOXA